DONOSIMO POPIS

Krenite u lov na dizajnerske komade u outlete

Iako nisu iz aktualnih kolekcija, odjeća i modni dodaci svjetskih marki iz hrvatskih outleta sjajna su dopuna jesenskom stilu – po mnogo povoljnim cijenama.

Re Artu, Zagreb gdje: Tkalčićeva 14 što: Kolekcije čizama, štikli i sandala s etiketama Stuart Weitzman, Giuseppe Zanotti i Aquazzura dostupne su po cijenama sniženim od 50 do 80 posto.

Gležnjače Giuseppe Zanotti (prije 9800 kn), 4410 kn

Diesel, Sv. Križ Začretje gdje: Roses Designer Outlet što: Na novoj adresi koju će posjećivati zaljubljenici u traper prodaje se odjeća, kožnate torbe, cipele i modni dodaci za muškarce i žene. Neki modeli traperica popularnog talijanskog proizvođ‡ača sniženi su gotovo 50 posto.

Jakna s kožnatim rukavima (prije 3160 kn) 2054 kn; Torba (prije 2590 kn) 1683 kn; Muška majica s kapuljačom (690 kn) 448,50 kn

Maria Store, Zagreb gdje: Nova Ves 17 (Centar Kaptol) što: Luksuzne marke Yves Saint Laurent, Celine i Lanvin te modeli Givenchyja i Balenciage, miljenika svjetskih trendseterica i modnih blogerica, sniženi su od minimalnih 50 do primamljivih 90 posto. U ponudi multibrand outleta su ženske kolekcije odjeće i modnih dodataka iz proteklih sezona.

Čizme Saint Laurent (prije 7560 kn) 3970 kn

Max&Co., Zagreb gdje: Vlaška 46 što: U outlet dućanu talijanskog brenda može se ‘opremiti’ od glave do pete. Ponuda se obnavlja svakih mjesec dana, izdvajaju se haljine i hlače u zanimljivim printevima, a može se naći i dobra poslovna kombinacija. Cijene su snižene od 50 do 70 posto.

Bunda (prije 2410 kn) 1200 kn, Haljina (prije 1520 kn) 760 kn

Tom Tailor, Buzin gdje: Supernova Zagreb što: Trendi marka za mla„đu populaciju, osim svoje standardne linije, nudi i Tom Tailor Denim, pa oba spola već za tristotinjak kuna mogu pronaći traperice i chino hlače za ležerne i poslovne prigode.

Hlače 299,99 kn

I JOŠ…

Adidas outlet Zagreb i Split gdje: Rimski put 37 (Ivanja Reka); Dugopolje (Top Outlet centar) što: Tenisice za tranje, nogomet i košarku, kao i kožnate i od hi-tech materijala u kojima stopala dišu te one iz linije Originals snižene su do 50 posto.

ReStore Outlet, Zagreb gdje: Ilica 112 što: Retro uređ„ena trgovina puna je odjeće, torbi, remena, kapa i cipela popularnih high street brendova, me„đu kojima su i Pepe Jeans te Desigual. Cijene su od 70-ak kuna, a za ženski kaputi marke Desigual treba izdvojiti oko 450 kuna. U ponudi su i muške marke te sportski brendovi.

Europa 92, Split gdje: Dugopolje (Top Outlet centar) što: Traperice američkih proizvođača Levi’s, Lee i Wrangler te muške i ženske kolekcije brenda Scotch&Soda.

Shooster, Split gdje: Dugopolje (Top Outlet centar) što: U trgovini Katapult outlet po povoljnijim cijenama nude se i modeli Timberland te obuća ostalih marki iz asortimana lanca Shooster – Nike, Jordan, Converse…

Aldo, Zagreb gdje: Nova Branimirova 28 (Outlet 28) što: Modeli kožnatih čizama i oksfordica za žene i muškarce, po čijoj je proizvodnji brend poznat, mogu se naći u njihovom outletu po povoljnim cijenama.

Marella, Zagreb gdje: Ilica 158 što: Odjeća i modni dodaci talijanske kuće kojima su glavna obilježja vrhunski materijali i ženstveni krojevi.

Heta, Zagreb i Rijeka gdje: Branimirova 29 (Branimir centar); Tower Centar Rijeka što: Satovi i nakit brendova Festina, Cerruti 1881, D&G u riječkom i zagrebačkom outletu sniženi su od 20 do 60 posto.

Calzedonia, Varaždin gdje: Cehovska 100, tvornički dućan što: Čarape, hulahupke, tajice, bodiji te žensko, muško i dječje rublje u tvorničkom dućanu talijanske marke sniženi su i do 80 posto. Pronaći se može i donje rublje sestrinskog brenda Intimissimi.

Pripremila Dina Dončević

Linker
14. travanj 2024 19:51