Kristen Stewart skinula se u reklami za Balenciagu

Kristen Stewart se skinula na snimanju nove seksi Balenciagine reklame – Rosabotanica, javlja Jutarnji list. Rosabotanica je drugi parfem iz iste linije, a glumica kaže i da je puno življi: ‘Prvi je bio jako svjež. Sav potpuno čist i direktan. A ovaj je puno intenzivniji’.

Za vrijeme snimanja reklame moglo se primijetiti kako razgolićenu Kristen nimalo ne smeta prisutsvo ljudi na setu, bila je opuštena i prirodna. Djelovala je sretno i zabavljala se u pauzama snimanja, dok su je uređivali i farbali za ovu pomalo umjetničku reklamu.

Umjetnici body arta su na njenu kožu na predjelu prsa, leđa i ruku aplicirali raznobojno cvijeće i vitice.

‘Izgleda kao da vitice rastu njoj pod kožu i postaju dio nje’, objašnjava Stewart svoju ulogu u reklamu: ‘ ali njoj nimalo to ne smeta, jer to cvijeće je dio nje’.

U drugoj snimci, Stewart nosi crnu haljinu s velikim izrezom i smiješi se u objektiv kamere. ‘U ovoj snimci mi se sviđa što se uopće nisam morala prilagođavati, nisam ni morala glumiti da sam neka druga osoba’.

O svojoj suradnji s Balenciagom kaže: ‘ Poanta je bila da uhvatimo taj trenutak prirodnosti. Jer, ako se osjeti da smo nešto forsirali, to nije dobro. Jednostavno, više nije zabavno.’

Linker
29. travanj 2024 17:17