Instagram/kristinabradac
NE SKRIVA SREĆU

Kristina Bradač na moru uživa u prvoj trudnoći

Bivša manekenka i dizajnerica ženskih torbica sa sedam godina mlađim dečkom uživa u Dubrovniku, a na svom Instagram profilu ponosno pokazuje trudnički trbuščić.

Kristina Bradač (38) i poduzetnik Miro Radić postat će roditelji za manje od četiri mjeseca, a bivša manekenka u drugom tromjesječju trudnoće ne skida osmijeh s lica i ne može sakriti sreću što će uskoro postati majka.

https://instagram.com/p/6IFxAevPOJ/?taken-by=kristinabradac

Kristina je trudnoću dala naslutiti objavom na Instagramu kada je pokraj fotografije napisala: “Baby in me, šljokica, curica, ludica”, a navodno očekuje djevojčicu.

Kristina i Miro vezu su započeli na jesen 2011., nekoliko mjeseci nakon što se bivša manekenka razvela od nogometaša Darija Smoje, nakon 11 godina veze, od čega su njih šest proveli u braku. Kristina i Miro razišli su se godinu i pol kasnije zbog razlika u karakteru, kako su sami naveli, ali par je ponovno zajedno pronašao sreću.

https://instagram.com/p/6HyxhSPPJ0/?taken-by=kristinabradac

Bivša manekenka nakon razvoda od prvog supruga priznala je da je izgubila vjeru u brak, ali i naglašavala da bi joj brak ipak bio logičan slijed događaja kada bi zatrudnjela.

https://instagram.com/p/52DCzXPPBO/?taken-by=kristinabradac

Linker
02. svibanj 2024 03:09