LJUBAVNI TROKUT

Ksenija Erker i Hrvoje Hegedušić: Razvod zbog ljubavnog trokuta

Zagrebačka pjevačica i autor brojnih balada nakon 40 godina braka došli su na kraj zajedničkog puta: ona se pronašla u djeci i unucima, a on navodno u ljubavi s 34 godine mlađom profesoricom.

Hrvoje i ja stigli smo na kraj našeg zajedničkog 40 godina dugog putovanja kao umorni putnici i bez ljubavne prtljage. Moja ženska priroda pronašla se u djeci i unucima, a njegova muška priroda pronašla je novu ljubav. Kad se baka i djed rastaju, to je i tužno, i groteskno, i pomalo sramno i o toj temi neću više ništa reći – kaže pjevačica Ksenija Erker, koja će potkraj travnja 59. rođendan dočekati sama, kao u pjesmi “Proljeće bez tebe” koju je pjevala u vrijeme kad su se ona i glazbenik Hrvoje Hegedušić (77) upoznali.

Kruže glasine da je ta druga žena Ljer ka Šemeš, 44-godišnja profesorica glazbene teorije u Glazbenoj školi “Mirković” u Opatiji, ko – ja živi u Crikvenici, zbog koje je navodno unajmio stan u Selcu koji sada uređuje i u koji će se uskoro preseliti.

– Hrvoje Hegedušić i ja smo već tridesetak godina dobri prijatelji – kaže Ljerka Šemeš.

Željko Slunjski i Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćeni dio teksta o Kseniji Erker i Hrvoju Hegedušiću. Cijeli tekst potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 954). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
29. ožujak 2024 02:42