"KRALJICA SAPUNICA"

Ksenija Pajić: Biti glumac ne znači slikati se za novine

“Kraljici sapunica”, kako je često nazivaju, nimalo ne smeta takva titula, štoviše, ponosno ističe kako je zahvaljući ulogama o sapunica uspjela kupiti stan u kojem živi s kćeri Vitom (22). Prvakinja Dramskog kazališta Gavella Ksenija Pajić (52) smatra da je velika stvar moći kupiti stan od novca zarađenog svojim radom, i kaže, zahvalna je na tim ulogama. Veteranku hrvatskih sapunica tenutno gledamo u RTL-ovoj seriji Tajne.

Je li vam bilo zabavno glumiti Brigitu Franić?

– Baš sam se zabavljala glumeći Brigitu koja je velika negativka, ali nije klasična zločesta baba, ima u njoj doza humora i duhovitosti. Čini mi se da je ona vrlo rezolutna, lukava, inteligentna i srčana osoba s kojom odmah znate na čemu ste. Zna povrijediti ljude, ali u tome ima stila.

Je li vas kći gledala u “Tajnama” i kakav je njezin komentar? – Zajedno smo gledale nekoliko epizoda da se malo zabavimo. Kaže da joj je serija dobra, a meni veli da sam ja njoj super.

Što biste savjetovali mladim djevojkama koje žele u glumice? – Ako to zaista žele, neka idu u glumu. Biti glumac ne znači slikati se za novine i biti na naslovnicama, to je vrlo kratkog daha. Tko se zaista želi baviti glumom i to osjeća kao svoj unutarnji poziv, svakako treba probati.

Ostatak intervjua u kojem glumica komentira svoj ljubavni život, govori o odnosu sa kćeri, što misli o vezama s mlađim muškarcima, te pogađaju li je kritike i kome povjerava svoje tajne pročitajte u tiskanom izdanju Glorije br. 1002 koja je na kioscima od 20. ožujka.

Linker
25. travanj 2024 17:41