Marko Todorov / CROPIX
TERAPIJA U TOPLICAMA

Ksenija Pajić nakon liječničke dijagnoze odlučila se posvetiti samo sebi

Poznata hrvatska glumica ove je blagdanske dane provela u Krapinskim toplicama gdje se posvetila liječenju i rehabilitaciji nakon što joj je dijagnosticirana diskus hernija, piše Rtl.hr.

Ksenija Pajić prve je bolove osjetila još prije dva mjeseca na setu dramske serije Vatre ivanjske, a nakon što je bol postala neizdrživa potražila je liječničku pomoć i krenula na terapije.

Glumica unatoč bolovima nije prestala snimati seriju već je u pauzama za ručak odlazila na terapiju, a redatelji su scene prilagođavali tako da ona čim više stoji. Ipak, čim je stigla pauza u snimanju Ksenija je odlučila svo to vrijeme posvetiti samo sebi i svome zdravlju te se odlučila za svakodnevne terapije u Krapinskim toplicama.

– Hvala Bogu da sam ovdje. Zaista, za mene je ovo idilično zato što imam osjećaj da napredujem što se moje bolesti tiče, zapravo tegobe. Diskus hernija zapravo nije baš tak bezazlena, ljudi koji su to prošli znaju što to znači. To su veliki bolovi i potreban je dugotrajan oporavak – izjavila je poznata glumica i dodala da zahtjeve terapeuta i liječnika maksimalno poštuje kako bi spriječila operaciju, piše Rtl.hr .

Linker
26. travanj 2024 23:17