GLORIA PROMO

Kvaliteta i užitak u svakom McDonald's napitku

Energija koja nam je svakodnevno potrebna dolazi iz hrane, ona je, slikovito govoreći, ‘gorivo’ koje pokreće tijelo i um.

Nakon što shvatimo koliko je važna njezina uloga, više ćemo pažnje posvetiti načinu prehrane i namirnicama koje svakodnevno konzumiramo. Raznolikost namirnica, umjerenost i uravnoteženost ključ su pravilne prehrane. No koliko se često zapitate o kvalitete hrane koju unosimo u naše tijelo.

Ako niste mislili Vi, McDonald’s je mislio upravo na to. Ta globalna franšiza izrazitu pozornost posvećuje vrhunskoj kvaliteti i provjerenom podrijetlu hrane. Kompanija je od svog dolaska u Hrvatsku 1996. godine uvela HACCP sustav koji jamči kontrolu zdravstvene ispravnosti i sigurnosti namirnica, a sustav sljedivosti „od polja do stola“ osigurava da za svaku namirnicu u svakom trenutku znamo njezino podrijetlo, proizvođača i polje na kojem je uzgojena. Zahvaljujući najboljim dobavljačima McDonald’s kvalitetu stavlja na prvo mjesto, i kod najpopularnijeg cheeseburgera i kod porcije svježe salate.

Pri pravilnoj prehrani pozornost posvećujemo i onome što pijemo, pa potrebno je znati da je voda njezina osnova. No svi volimo uživati u finim napitcima čija je kvaliteta jednako važna.

Jeste li tako ikada razmišljali o podrijetlu vaše prve jutarnje kave, gdje je uzgojena i kako? Zasigurno ste se bar jednom zapitali koliki je put zrno kave prešlo da bi stiglo do šalice neodoljivog mirisnog napitka za dobro jutro? Mnogi ne mogu zamisliti život bez bar jedne šalice kave dnevno i stoga bismo pažnju koju posvećujemo kvaliteti hrane trebali posvetiti i nezaobilaznom crnom napitku.

U McCaféu možete biti sigurni u kvalitetu kave koju poslužuju te mirne savjesti uživati u 100% mljevenoj Arabici. Naime, sva kava koja se poslužuje u McCaféu ima certifikat Rainforest Alliance koji jamči da je kava uzgojena na farmama koje štite i ne ugrožavaju šume, rijeke, tlo i divlje životinje; farmama koje poštuju sva prava radnika koji ondje rade i u cijelosti funkcioniraju u skladu s održivim razvojem.

Osim što je hrana bitna da bismo funkcionirali, ona predstavlja i pravi užitak.

U vrućim ljetnim danima ne postoji bolje osvježenje od voćnog Smoothiesa, koji je ujedno i zdrav međuobrok. Voće je važan dio uravnotežene prehrane, a u kombinaciji s jogurtom fina je poslastica. McCafé se pobrinuo da možete uživati u voćnim Smoothiesima, napravljenima od svježeg jogurta i voćnog pirea u dva neodoljiva okusa – jagoda i kokos.

Zahvaljujući izrazitoj, provjerenoj, kvaliteti, Smo­othies su pravi premium proizvod s kojim ne možete pogriješiti kada tražite osvježenje u vrućem ljetnom danu ili smo nešto slatko. Voćni užitak donosi tropske okuse, ujedno pružajući vašem tijelu ukusan i kvalitetan proizvod visoke nutritivne vrijednosti.

Za što god se odlučili ovoga ljeta u McDonald’su budite sigurni da ste u svoj organizam unijeli samo najkvalitetnije namirnice. I ne zaboravite uživati u okusima i mirisima napitaka koji našem tijelu osiguravaju predah od ljetnih aktivnosti.

Linker
26. travanj 2024 13:24