Foto: Instagram
NAPOKON PRIZNALA

Kylie Jenner - najmlađa sestra Kim Kardashian postala najkontroverznija

O niti jednim slavnim usnama nije se pisalo koliko o usnama sedamnaestogodišnje reality zvijezde, a sada je konačno istina izašla na vidjelo.

Najmlađa sestra Kardashina-Jenner klana slovi i kao jedna od najvećih trendseterica o čijem izgledu se jako puno piše, a gdje god da se pojavi plijeni pažnju javnosti.

Kylie Jenner (17) konačno je priznala koja je njena najveća nesigurnost i otkrila kako su nagađanja ipak istinita te da je u usnice ubrizgala privremene fillere.

– Istina je, imam privremene fillere na koje sam se odlučila zbog svoje velike nesigurnosti – izjavila je mlada reality zvijezda koja je do nedavno tvrdila kako su njene usnice prave i kako je riječ samo o dobrom make-upu.

Osim svojim izgledom, koji kritičari često ocjenjuju neprikladnim za maloljetnu djevojku, Kylie diže prašinu i svojom vezom s reperom Tygom (25) zbog čega je njezina obitelj, ali i sama Kylie, na meti kritika.

Tyga koji sada ljubi mladu reality zvijezdu nedavno je ostavio svoju zaručnicu s kojom ima dijete, inače, blisku prijateljicu Kim Kardashian (34), pa je veza mladog para tim više pod povećalom javnosti.

Obitelj najmlađe članice popularnog showa Keeping Up With the Kardashians, ipak nije zabrinuta za sve što se o njoj piše i ne obaziru se na kritike javnosti kako je mlada Kylie prebrzo odrasla i ne smatraju da bi se trebala opravdavati za svoje postupke, ali smatraju kako bi trebala biti iskrena u svom odnosu s obožavateljima.

Linker
20. travanj 2024 02:00