INSTAGRAM
NOVI POČETAK

Kylie Minogue: Prošla sam fazu plakanja svake noći

Prošlo je nešto manje od pola godine otkako je Kylie Minogue (45) prekinula s Andresom Velencosom (36) nakon pet godina veze, ali još uvijek pokušava preboljeti ljubavni krah.

– Nije još prošlo dovoljno vremena, ali sam ipak prošla fazu plakanje svake noći – izjavila je Kylie za Attitude magazine.

Lijepa pjevačica je priznala i da su ona i Andres još uvijek u kontaktu, ali i da je sretna jer trenutačno radi na puno projekata koji joj odvlače pažnju.

– Prekid uvijek boli, ali svi mi imamo već laganu otpornost na slomljeno srce, jer nam se to događalo i prije – ispričala je te objašnjavajući svoju potrebu za novim početkom priznala kako je imala pravo prosvjetljenje:

– Sve je bilo kao u usporenom filmu! Mnoge misli i događaji su vodili prema tome. Imala sam viziju novog krajolika.

Pjevačica koju često nazivaju i džepnom Venerom, pojasnila je kako je shvatila da uvijek postoji nešto čemu se možemo radovati i nešto čega se možemo bojati te dodala kako se osjećala vrlo smireno. U tom je trenutku shvatila da joj treba novi krajolik i novi početak.

Kylie je sredinom ožujka izdala novi album Kiss Me Once, a sudeći prema popratnom spotu, pjevačica je uistinu pronašla krajolik u kojemu se odlično snalazi.

Pogledajte kako Kylie vježba u novom spotu.

Linker
30. travanj 2024 16:03