Instagram/Ladygaga
TAJNO VJENČANJE

Lady Gaga i Taylor Kinney - tajno vjenčanje nakon tri godine veze?

Slavna glumica Sophia Bush (32) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju kojom je potaknula nagađanja da je Lady Gaga (28) nakon tri godine veze s Taylorom Kinneyjem (33) izgovorila sudbonosno ˝da˝.

Sophia i Taylor dobri su prijatelji, ali i kolege te zajedno snimaju seriju Chicago Fire, a mlada glumica pokraj objavljene fotografije, na kojoj grli poznatog glumca, napisala je da je prsten, koji je itekako vidljiv na fotografiji, njegov prsten i da nije za potrebe snimanja.

Zbog te fotografije svi sumnjaju da se radi o vjenčanom prstenu, osobito jer je Lady Gaga (28) ovog ljeta viđena kako s majkom razgledava vjenčanice a čini se da se poznati par pridružio brojnima koji su svoje vjenčanje odlučili sakriti od javnosti.

– Ja sam suzdržan, a ona nije i iz nekog razloga to odlično funkcionira – komentirao je početkom godine zgodni glumac svoju vezu s pjevačicom, dok je višestruka dobitnica Grammyja izjavila kako je Taylor njen najbolji prijatelj i ljubavnik u jednom, što je najbolja stvar ikad.

Slavna pjevačica i Taylor upoznali su se 2011. na snimanju spota za pjesmu You and I.

Linker
17. travanj 2024 04:04