Instagram
NEHUMANO PONAŠANJE

Lady Gaga zbog psa u problemima s PETA-om

U posljednje vrijeme slavna pjevačica Lady Gaga (28) ne odvaja se od svog malenog psića – francuskog buldoga Asie – s kojim se sve češće pojavljuje u javnosti te njegove fotografije rado dijeli na društvenim mrežama. Međutim, posljednje fotografije uzrujale su članove PETA-e.

PETA, poznata organizacija koja brine o zaštiti i sigurnosti životinja, poslala je priopćenje za javnost u kojem oštro kritizira najnovije fotografije štenca Lady Gage, na kojima je maleni psić okićen teškim i neudobnim nakitom te čak ima naušnice na ušima.

Iako su neki fotografije komentirali kao vrlo simpatične, PETA je priopćila kako se pjevačica ne smije tako ophoditi prema svom ljubimcu, jer je to nehumano:

– Lady Gaga za sebe može birati odjevne kombinacije kakve god želi, međutim to ne može činiti i za svog psića – stoji u priopćenju PETA-e, koja dodaje kako je očito da pjevačica voli svog ljubimca, ali je za psa ipak najbolji “modni” dodatak samo udobna i sigurna ogrlica.

Ovo nije prvi puta da se PETA okomila na Lady Gagu – 2010. godine oštro su kritizirali njenu odjevnu kombinaciju od sirovog mesa, a 2012. optužili su je da je bezosjećajna jer nosi modni dodatak napravljen od lisice oko vrata.

Linker
19. travanj 2024 05:57