Splash
PROMIJENIO JOJ ŽIVOTNE PLANOVE

Lady Gaga željela je zasnovati obitelj, ali je onda upoznala Tonyja Bennetta

Lady Gaga (28) krasi naslovnicu magazina Parade s legendarnim Tonyjem Bennettom (88) kojim je naprosto oduševljena i koji je promijenio njene životne planove.

– Mislila sam da je došlo vrijeme da zasnujem obitelj jer sam završila sa svim kaosom u svom životu, no Tony me naveo da promijenim svoju odluku – ispričala je Lady Gaga u intervjuu za magazin.

Pjevačica je rekla kako je upala u kreativnu krizu i nije više imala volje za glazbom, no nakon suradnje s legendarnim pjevačem opet je dobila želju stvarati i pjevati:

– Suradnja s Tonyjem bila je divna i vratila mi je vjeru da se može raditi na jednostavan i čist način, to je jednostavno savršeno, sad sam puna želje da nastavim dalje – kazala je Gaga dodavši da će sada ipak odgoditi vrijeme kada će imati djecu i skrasiti se.

Pjevačica je u emotivnom intervjuu ispričala kako ima osjećaj da joj je Tony spasio život, jer je, rekla je, bila prezasićena poslovnim i glazbenim suradnjama gdje se sve vrti oko novca dok je Tony od nje želio samo njen glas i njeno prijateljstvo.

Tony je izjavio kako je ostao impresioniran kada je vidio kako publika reagira na Lady Gagu:

– Nitko ne komunicira toliko i na takav način s publikom kao Lady Gaga – izjavio je Tony koji za Gagu ima samo riječi hvale.

Čini se da se rodilo jedno novo prijateljstvo.

Linker
25. travanj 2024 22:34