AVANTURISTIČKI DUH

Lana Banely

Višestruka prvankinja u tae kwon dou i sportska voditeljica Lana Banely rođena je u znaku Strijelca. Avanturistički duh, kao i ljubav prema kretanju i fizičkoj aktivnosti, prirođeni su Strijelcima, pa je rekreativno, a često i profesionalno bavljenje sportom nešto što se kod njih podrazumijeva. Lana je osoba koji voli putovanja i dinamičan način života i teško pronalazi mir i zadovoljstvo u predvidljivim i jednoličnim životnim situacijama.

Zvjezdani zagrljaj njenog Suna i Urana simbol je naglašene individualnosti i nepraćenja ustaljenih pravila te rušenja ograničenja, što je ponekad može dovoditi u konflikt s osobama koje cijene tradiciju i ustaljene životne ‘režime’. U njoj ima mnogo od buntovnika koji će svojim pitanjima i stavovima pružati snažan otpor onima koji na bilo koji način imaju namjeru ugroziti njenu slobodu i neovisnost.

Lana je promišljena, ozbiljna i odgovorna osoba koja vrlo temeljito, planski i organizirano pristupa svojim obvezama. Njezin posao će kroz život uključivati česta putovanja i zahtijevati poznavanje stranih jezika, a osim toga, omogućit će joj i brojna nova poznanstva. Mjesec u strastvenom Škorpionu otkriva dubinu, intenzitet i snagu njezine osjećajnosti. Unatoč nemirnom duhu, kada nekog zavoli, čini to krajnje predano.

Ponekad može imati problema s ljubomorom ili neispunjenim očekivanjima. Blizina Venere i Saturn upućuju na to da često može osjećati kako drugima mora raditi neke ustupke, a sve kako bi njezina vrijednost i ljubav naišli na plodno tlo i bili prihvaćeni od drugih.

Neki pritisci i problemi kojima je bila izložena protekle dvije godine, ustupit će mjesto mnogo ugodnijim životnim okolnostima. Dobit će priliku za napredovanje na poslovnom planu, a i ljubav će joj pružiti mnogo više zadovoljstva.

Linker
29. travanj 2024 22:41