PONOVNO RODITELJI

Lana i Vedran Zrnić dobit će blizance

Planirali smo dijete, ali nas je iznenadila vijest da ćemo ih dobiti čak dvoje! – otkrila je Lana Zrnić (32), supruga rukometnog reprezentativca Vedrana Zrnića (31), koja je u petom mjesecu trudnoće. Vijest da će dobiti blizance rukometaša njemačkog Gummersbacha i bivšu višestruku prvakinju Hrvatske u karateu te diplomanticu Američkog koledža menadžmenta i tehnologije u Dubrovniku, najprije je šokirala, a potom beskrajno razveselila.

– Kako Vedran ima sestru blizanku, bivšu TV voditeljicu Tihanu Zrnić , od koje je stariji pet minuta, bila je velika vjerojatnost da ćemo i mi, nakon trogodišnje kćerkice Tonje, dobiti dvojke – izjavila je plavokosa Zagrepčanka. Nakon prva tri mjeseca trudnoće – koja su obilježile stalne mučnine i povraćanja zbog kojih je izgubila pet kilograma te nekoliko puta završila na infuziji – Lana se napokon dobro osjeća i polako vraća izgubljenu težinu.

– Početak trudnoće bio mi je jako težak, no sada sam vratila kilograme, a trbuh mi je svakim danom sve veći pa svi koji me vide misle da odbrojavam dane do porođaja – izjavila je Lana koja dolazak beba očekuje potkraj ožujka, no kako je riječ o blizanačkoj trudnoći, prinove bi mogle stići i nešto ranije.

Kako zbog suprugove rukometne karijere već pet godina žive u njemačkom gradiću Gummersbachu, za čiji istoimeni klub Vedran igra, Lana će roditi u tamošnjoj bolnici.

-U Njemačkoj sam rodila kćerkicu Tonju i za bolnicu u gradiću koji je postao naš drugi dom, imam samo riječi hvale. Bilo mi je glupo da idem rađati u Zagreb jer bih bila sama. Vedran ne bi mogao sa mnom u rađaonicu, a njegova potpora mi je najvažnija.

– Kada je rođena naša kći, on je prerezao pupčanu vrpcu i snimio njen prvi plač – prisjetila se Lana, dodajući kako još nisu odabrali imena za prinove jer ne znaju kojeg su spola.

Barbara Ivezić

Linker
15. travanj 2024 02:28