Sever Zolak
ŠUMSKE VILE

Lana Karamarko i Antea Kalinić - izlet u manekenske vode

Dvije zagrebačke gimnazijalke, kćeri poznatih političara, debitirale su kao modeli u kampanji za kolekciju novog frizerskog salona, a uz romantične fotografije snimljene u prirodi i političke razlike njihovih očeva kliznule su u drugi plan.

La­­­­­­na Karamarko (lijevo) i Antea Kalinić imaju vilinski duge kose, lepršave i prirodne, bez mnogo frizerskih intervencija. To je bio jedan od razloga da ih Ana Šarić, vlasnica marketinške i medijske agencije te životna partnerica Laninog oca, angažira kao modele za liniju frizura Driade (šumske vile), kojom se predstavlja novi zagrebački frizerski salon.

No, osim lijepe duge kose, Lana i Antea imaju još toga zajedničkoga – iako to nisu znale dok se nisu upoznale u salonu Opium. Obje su zagrebačke gimnazijalke, obožavaju životinje, slušaju istu glazbu, imaju braću i – poznate očeve. Lana je kći Tomislava Karamarka, predsjednika HDZ-a, a Antein tata je Pavle Kalinić, pročelnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Sonja Mlinar

Pročitali ste skraćenu verziju teksta – cijeli tekst u kojem Lana Karamarko i Antea Kalinić govore o posebnom odnosu koji imaju s očevima i manekenskim iskustvima te fotografije s njihovog prvog zajedničkog snimanja potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 976).

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
27. travanj 2024 12:10