PRED OGLEDALOM

Lana Klingor: Povećala sam grudi i korigirala nos

Kad poželi promjenu u životu, žena obično mijenja dečka ili frizuru. Pjevačica Lana Klingor (29), nije ostavila dečka, slovenskog poduzetnika Sama Sambola, no buran poslovni život – već osam mjeseci radi kao voditeljica i producentica na Radiju Antena, diplomirala je na studiju novinarstva te snimila album uspavanki ‘Laku noć’ – obilježila je promjenom frizure.

Jeste li požalili ovo drastično skraćivanje kose? – Isprva da, no, priviknula sam se i sad sam zadovoljna.

Koji vam je postupak uljepšavanja najdraži? – Tretmani za lice – maske i masaže.

A čega se grozite? – Pilinga tijela. Toliko me boli da mi je to jednako mučenju.

Kako se borite protiv bora? – Za borice oko očiju ‘brine’ se Sisley Eye Contour maska, za vlažnost Hydra Global, a za svakodnevnu zaštitu All Day All Year.

Jeste li pobornica estetskih kirurških zahvata? – Sitne korekcije koje će pomoći da se riješite kompleksa, uvijek su opravdane.

Što ste na sebi promijenili? – Povećala sam grudi i korigirala nos. Nije mi se sviđao oblik, a bio je i slomljen pa mi je disanje bilo otežano.

Posegnete li koji put za kozmetikom kojom njegujete dvogodišnju Kiaru? – Ponekad joj ‘ukradem’ Becutan jer me njegov miris vraća u djetinjstvo!

Kako ste skinuli kilograme nakon porođaja? – Dobila sam samo 7,5 kilograma i brzo su se istopili!

Jeste li zadovoljni svojim tenom? – Nikada nisam imala prištiće, a na čišćenju lica bila sam dva puta u životu. Još imam ten kao dijete.

Imate li neku beauty tajnu? – Za make-up vrijedi pravilo manje je više: maskara Diego Dalla Palma Mascaramania i sjajilo u prirodnoj nijansi.

Koju boju ruža najčešće koristite? – Koristim balzame, a u posebnim prigodama jarkocrveni Diego Dalla Palma ruž broj 31.

Omiljeni miris? – Volim specifične i jake mirise kao što su Tom Ford Black Orchid, Thierry Mugler Angel, Sisley 1, Marc Jacobs Women i Prada.

Snježana Dragojević Harapin

Linker
30. travanj 2024 14:13