KRAJ LJUBAVI

Lana Klingor: Ružno je u ovu priču uplitati nečiju obitelj

Ljubavna veza pjevačice Lane Klingor i glumca Goran Bogdan došla je kraju, ali prekid veze obilježen je pričama o tome tko je kriv.

Pošto nijedno od njih dvoje ne želi govoriti o tome za medije, pravu verziju priče znaju samo oni. Kao što je njihova ljubav u tišini planula na proljeće, tako se i ugasila sa zadnjim danima jeseni, a Lana Klingor je samo jedno htjela istaknuti:

– Evo što mislim: nemam potrebu davat nikakve komentare o privatnom životu jer čvrsto vjerujem da to apsolutno ne zanima ni jednog normalnog čovjeka ali imam potrebu reći da je vrlo ružno u ovu priču uplitati nečiju obitelj na neutemeljenim pričama, pogotovo ako ni on ni ja za to nismo dali povoda. A sad me, lijepo vas molim, pustite da u miru proslavim 3. rođendan svoje kćeri. Hvala i sretan Božić svima! napisala je pjevačica na svojem facebook profilu, odgovorivši tako na glasine, koje je objavio tjednik Extra, da ju je Goran Bogdan napustio jer njegovi roditelji nisu bili zadovoljni ljubavnim odabirom svojega sina.

Linker
09. travanj 2024 20:30