RUKOMETNI PODMLADAK

Lana Zrnić: Sviđaju nam se kratka imena

Još nismo odabrali imena za sinove, no sigurni smo da će biti kratka i jednostavna – izjavila je Lana Zrnić , supruga rukometnog reprezentativca Vedrana Zrnića koja je u osmom mjesecu trudnoće te bi krajem ožujka na svijet trebala donijeti blizance.

Iako je njihova tro­godišnja kći Tonja željela brata i sestru, nakon mjesec dana ljutnje i plača, pomirila se s činjenicom da će igračke ubuduće dijeliti s dva mlađa brata. Kako zbog suprugove rukometne karijere već pet godina žive u njemačkom gradiću Gummersbachu, za čiji istoimeni klub Vedran igra, Lana će roditi u tamošnjoj bolnici.

– U Njemačkoj sam rodila kćerkicu Tonju i za bolnicu u gradiću koji je postao naš drugi dom, imam samo riječi hvale. Bilo mi je glupo da idem rađati u Zagreb jer bih bila sama. Vedran ne bi mogao sa mnom u rađaonicu, a njegova potpora mi je najvažnija – izjavila je 32-godišnja bivšu višestruku prvakinju Hrvatske u karateu te diplomanticu Američkog koledža menadžmenta i tehnologije u Dubrovniku, zadovoljna jučerašnjom pobjedom hrvatske reprezentacije nad rukometašima Alžira.

– Zbog trudnoće neću moći otputovati u Švedsku, a Vedrana ću bodriti ispred televizora – izjavila je Lana, koja suprugu dva sata prije ‘tekme’ obavezno pošalje neku ohrabrujuću poruku.

Linker
02. svibanj 2024 03:12