RODE STIŽU USKORO

Larisa Lipovac rodit će sina, Jelena Miholjević kćer

Plesačica i koreografkinja Larisa Navojec u petom je mjesecu trudnoće, te će u travnju iduće godine na svijet donijeti dječaka. Iako već duže vrijeme, sa suprugom, glumcem Goranom Navojcem pregovara o imenima, još uvijek nisu uspjeli pronaći ono prava.

Par koji osim ljubavi vežu i česte poslovne suradnje, proteklog se vikenda pojavio na premijeri mjuzikla „Za dobra stara vremena“, u kojem je Goran zaigrao ulogu policajca Pere, dok je Larisa odradila posao koreografkinje. Odjevena pripijeni crni kombinezon, koji je isticao njenu i dalje besprijekornu liniju, koju je narušavao jedva vidljivi trbuščić, Larisa nije skidala osmijeh s lica, pogotovo kada je u publici ugledala svoje roditelje.

Prinova u obitelji očekuju i glumačko-redateljski par Jelena Miholjević (40) i Dario Harjaček, koji će u ožujku postati roditelji djevojčice kojoj, poput Gorana i Larise, još uvijek nisu odabrali ime.

Glumica, koja u TV serijalu „Luda kuća“ utjelovila lik profesorice Matilde Majer, nedavno je s devet godina mlađim suprugom proslavila devetu godišnjicu braka. Sestri se najviše veseli jelenin desetogodišnji sin Bartol Hribar, kojeg je dobila u vezi s redateljem Hrvojem Hribarom.

Linker
26. travanj 2024 18:01