Instagram/Olivier Rousteing
EPSKO OKUPLJANJE

Legendarni top modeli iz 90-ih vratili se na posao

Claudia Schiffer (45), Cindy Crawford (49) i Naomi Campbell (45), top modeli koji su žarili i palili 90-ih godina prošlog stoljeća, vratile su se na posao i to u zajedničkom projektu, novoj kampanji za modnu kuću Balmain.

Legendarne manekenke, koje se smatraju prvim top-modelima, već su godinama van manekenskog posla, izuzev Naomi Campbell koja i dalje povremeno radi, pa je njihov odaziv mladom kreativnom direktoru Balmaina za njega bio prava čast.

Olivier Rousteing (30) uspio je okupiti epsku postavu, kako su je prozvali u modnim krugovima, za svoju novu kolekciju proljeće/ljeto 2016., a fotografije snimljene za kampanju objavio je na svom Instagram profilu uz poruku: ‘Nikad vas nećemo zaboraviti’.

WE WILL NEVER FORGET ❤️

Fotografiju objavljuje OLIVIER R. (@olivier_rousteing) Sij 7, 2016 u 12:09 PST

Mladi dizajenr rekao je kako je oduvijek sanjao o tome da radi s ikonama modne industrije, a otkrio je i kako na snimanju kampanje nije mogao maknuti osmijeh s lica.

– Cijelo vrijeme sam se prisjećao sebe kao tinejdžera i kako bi reagirao da mi je tada netko rekao da ću za 15 godina biti u studiju u New Yorku, a legendarnim fotografom Stevenom Kleinom i Naomi, Cindy i Claudijom na snimanju kampanje za moju kolekciju, nevjerojatno – izjavio je uzbuđeni dizajner.

Linker
19. travanj 2024 14:40