Maja Jurović
NA SILVESTROVO

Lejla i Tarik Filipović proslavili osmu godišnjicu braka

Poznati glumac i njegova supruga na Staru godinu proslavili su osmu godišnjicu braka, a fotografije s intimne proslave podijelili su na Instagramu.

Tarik i Lejla Filipović vjenčali su se u tajnosti prije osam godina na Silvestrovo – sudobnosno “da” izrekli su pred matičarem koji im je došao u stan, a svečanom činu su, osim kumova, prisustvovali Tarikovi roditelji te Lejlina majka.

Sretna nam osma godisnjica braka!!! #happyaniversary #love #happiness #ljubavmojanajveca ????

Fotografiju objavljuje Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) Pro 31, 2015 u 4:23 PST

Par je taj svečani čin odlučio obaviti 31. prosinca 2007. vjerujući da će ga u sveopćoj euforiji oko dočeka Nove godine uspjeti zadržati u tajnosti, no sve se saznalo samo par dana kasnije. Dva mjeseca kasnije Tarik i Lejla postali su roditelji i dobili prvo zajedničko dijete – sina Armana (7), a već su zajednički brinuli za Lejlinog sina Dinu (12) kojeg je dobila u braku s Dadom Majolijem. Pravo svadbeno slavlje za svoje prijatelje Tarik i Lejla pripremili su na ljeto 2008. godine na imanju u Šestinama gdje se okupilo stotinjak njihovih prijatelja. Par je svoju osmu godišnjicu proslavio sa sinovima, a fotografije s intimne proslave godišnjice i dočeka Nove godine Lejla je podijelila na svom Instagram profilu.

#happynewyear #svenajboljedragiljudi #pusesvima ????? Fotografiju objavljuje Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) Pro 31, 2015 u 4:12 PST

Linker
19. travanj 2024 09:30