NOVA LJUBAV TARIKA FILIPOVIĆA

Lejla je ona prava

Napisala Kristinka Šćavina Snimio Davor Matota

Normalno je kad se ljudi vole, da se i poljube – prokomentirao je Tarik Filipović (35), glumac i voditelj kviza Tko želi biti milijunaš, nježne poljupce s Lejlom Majoli (30) na dodjeli nagrada Večernjakovog Ekrana 18. veljače u zagrebačkom Boćarskom domu. Time je definitivno potvrdio ono o čemu se priča već mjesecima – da je s bivšom misicom, bivšom suprugom teniskog trenera i ugostitelja Dade Majolija, u ozbiljnoj vezi.

No, prije nego što su bili svjedoci poljubaca i zagrljaja zaljubljenog para, prisutni su doživjeli još jedno iznenađenje: nakon što je Tarik osvojio Večernjakov Ekran kao muška TV osoba u kategoriji Zabavni i sportski sadržaji, prezenteri su po njegovo priznanje pozvali – Lejlu. Tarik je, naime, zbog nastupa u kazališnoj predstavi “Bitange i princeze” u Boćarski dom stigao tek na polovici priredbe. Odmah je došao do Lejle, poljubio je, a i poslije na domjenku svako malo bi se zagrlili i poljubili u obraz.

– Lejla i ja nismo se dogovorili da ona preuzme nagradu u slučaju da je dobijem. To su nam smjestili organizatori. Ni Lejla nije znala da će je pozvati na pozornicu. Vjerujte, nije to naš stil – kazao je Tarik, a na pitanje jesu li javni poljupci napokon potvrda njihove ljubavi, citirao je stih Enesa Kiševića “Ptice ne pjevaju zbog jeke, nego zbog sebe”. Inače, njihovi bliski prijatelji tvrde da ni Lejlu ni Tarika nikad dosad nisu vidjeli tako zaljubljene te kako ne bi bilo čudo da uplove u bračnu luku do kraja ove godine. No, da bi se za svojeg dragog mogla udati, Lejla mora okončati brakorazvodnu parnicu s Dadom Majolijem, bratom naše najtrofejnije tenisačice Ive Majoli, koja je pokrenuta potkraj lanjskog ljeta. Novine koje su tada pisale o raspadu njihova braka, tvrdile su da je razlog tome Dadina ljubavna veza s 15 godina mlađom tenisačicom kojoj je bio trener. No, prijatelji bivšeg para tvrde da je sve to bila izmišljotina, da Dado Majoli nikad nije prevario suprugu, s kojom se vjenčao u proljeće 2001., tri godine nakon što je osvojila krunu Miss Hrvatske (koja je joj je poslije oduzeta, pa vraćena). Prema njima, rastali su se prijateljski jer su shvatili da nisu jedno za drugo. No, kad se počelo spekulirati da je muž vara, Lejla se povukla u rodni Dubrovnik, gdje joj živi majka Fehma, i sa sobom povela četverogodišnjeg sinčića Dina.

Premda se još lanjskog svibnja šuškalo o njezinoj vezi s Tarikom Filipovićem, jer su tada zajedno došli na koncert Halida Bešlića, Lejla je sve do prije dva mjeseca stanovala sa sinom i suprugom u njegovom stanu u zagrebačkoj Teslinoj ulici. Početkom godine se s malim Dinom odselila u podstanarski stan, a bivši joj muž – iako to sud još nije odredio – plaća visoku alimentaciju. S obzirom na to da Lejla nije zaposlena, (manekenstvom se prestala baviti nakon porođaja), teško da bi mogla omogućiti djetetu bezbrižan život bez pomoći supruga. Kako Dado Majoli gleda na njezinu vezu s Tarikom Filipovićem, ne zna se, ali novopečeni par očito misli ozbiljno. Još donedavno su se trudili pod svaku cijenu izbjeći zajedničko fotografiranje na javnim događajima, a sad su pred fotografima posve opušteni. Iako su se često pojavljivali zajedno – počevši od prošlogodišnje Noći gutača reklama do romantične večere u japanskom restoranu i ispijanja kavice na zagrebačkoj Špici – nikada dosad nisu javno pokazivali da se vole. Inače, Tarik nije bio sklon pričati za medije ni o prošlim vezama: s glumicom Ivanom Bakarić, TV voditeljicom Tihanom Zrnić, bivšom manekenkom Iris Androšević i propagandisticom Moranom Stinčić, s kojom je raskinuo na proljeće 2006. No, Lejlu je nedavno odveo u rodnu Zenicu, na godišnju proslavu nogometnog kluba Čelik, čiji je navijač, te je upoznao sa svojim majkom Sekom i ocem Omerom. A hoće li Tarik krenuti stopama svojeg prijatelja Renea Bitorajca, koji se nedavno oženio i postao otac, vidjet će se uskoro.

Linker
25. travanj 2024 23:44