Leona Paraminski: Cannes me oborio s nogu

Iako joj je doživljaj malo pokvarila izgubljena prtljaga – zbog čega je ostala bez ‘savršene haljine’ koju je za kanski crveni tepih za nju pripremio Boris Pavlin, glumica Leona Paraminski prepustila se uživanju u glamuru koji donosi 66. filmski festival u Cannesu.

– Cannes me oborio s nogu. Taj grad uistinu živi filmski luksuz, sve je podređeno festivalu i njegovim sudionicima. Predivno je iskustvo biti dio te atmosfere i Chivas se uistinu potrudio da svaki trenutak mog boravka u Cannesu bude ispunjen pravim glamurom. Ipak, šetnja crvenim tepihom je osjećaj koji nikada neću zaboraviti, ta količina energije i uzbuđenja se ne može mjeriti ni s ničim. Iako je ova avantura kratko trajala uživala sam u svakom trenu, i ponovila bih je još milijun puta! – rekla je Leona.

U organizaciji Chivasa imala je priliku na 24 sata doživjeti sve čari tog ‘festivalskog gradića’ te odsjesti u najpoznatijem i najluksuznijem hotelu u Cannesu – Martinezu.

Njezini domaćini pobrinuli su se da se osjeća poput holivudske zvijezde – službenim vozilom odvezla na večeru u restoran s tri Michelinove zvjezdice te posjetila nezaboravne Chivasove zabave. Osigurali su joj i tim frizura i stilista te novu toaletu za crveni tepih – vatrenocrvenu haljinu Claudine Ivari, uz koju je Leona nosila cipele Guseppe Zanotti cipelama, a styling je upotpunila torbicom Swarivski i nakitom Poggi.

Linker
25. travanj 2024 19:47