VIŠ GOŠĆA

Leona Paraminski - na crvenom tepihu u Cannesu u haljinama Borisa Pavlina

Poznata hrvatska glumica ove godine ima priliku osjetiti pravi ugođaj Filmskog festivala u Cannesu i ispuniti san svakog glumca.

– Presretna sam što ću biti dio najglamuroznijeg filmskog festivala. U Cannesu se za vrijeme filmskog festivala okuplja krema filmske branše iz cijeloga svijeta pa mi je doista čast biti Chivasov gost i još jednom doživjeti taj filmski glamur – rekla je Leona Paraminski.

Kako bi poput najpoznatijih svjetskih glumica zablistala na najraskošnijem i najpoznatijem crvenom tepihu pobrinut će se dizajner Boris Pavlin zbog čega je Leona posebno oduševljena

– Haljinu Borisa pavlina odabrala sam za najvažniji dan, svoje vjenčanje, što dovoljno govori koliko cijenim njegov rad. Sigurna sam da će i ovoga puta pokazati kako predivno spaja eleganciju i glamur, i uopće ne sumnjam da ću zablistati na crvenom tepihu – rekla je glumica.

Boris je za leonu odabrao pet savršenih haljina za crveni tepih, no posljednju riječ pri odabiru haljine imat će Facebook fanovi Chivas Hrvatska.

Kako bi Leona iskusila pravo značenje Canneskog glamura, pobrinuo se Chivas, omogućivši joj pravi VIP tretman. Pri dolasku na aerodrom u Nicu, Leonu će dočekati helikopter i odvesti je do luksuznog hotela Martinez u kojem odsjedaju najveće zvijezde. Tijekom boravka isprobat će delicije nagrađene Michelin zvjezdicama te s luksuzne jahte uživati u pogledu na obalu Nice. Glumica će se posebnim beauty tretmanima s privatnim asistentima pripremiti za savršenu večer, a nakon glavne svečane primjere zabavit će se na after-partyju u Chivas House.

Linker
20. travanj 2024 13:59