Instagram
LIJEPA GESTA

Lewis Hamilton djevojci doveo Toma Cruisea na predstavu

Pjevačica trenutno igra na londonskom West Endu u predstavi Mačke, a njen dečko, vozač Formule 1 Lewis Hamilton nakon predstave u backstage joj je doveo doista posebnog gosta – slavnog američkog glumca Toma Cruisea.

Nicole Scherzinger (36) oduševljeno je s cijelom postavom mjuzikla, svojim dečkom i popularnim glumcem pozirala za selfie, a kasnije se poslikala i samo s Tomom.

Foto: Instagram

Lewis je jako ponosan na svoju djevojku koja nastupa u legendarnom mjuziklu na prestižnom West Endu što je i napisao prije par tjedana na društvenoj mreži:

– Nicole je nevjerojatno talentirana. Njena izvedba duboko me se dojmila – glasila je poruka oduševljenog dečka kojo joj je kao posebno iznenađenje ovaj puta doveo slavnog slumca.

Tom Cruise trenutno također boravi u Londonu, gdje snima novi nastavak filmskog serijala Nemoguća misija i rado je došao pogledati predstavu koja ga je oduševila.

Nicole je izjavila kako je počašćena što je dio postave u ovoj predstavi te kako je ovo jedno od najboljih iskustava u njenoj karijeri.

Pjevačica i vozač formule već su godinama u turbulentonj vezi i nekoliko su puta prekidali, no čini se kako su sada u sretnom razdoblju, a Lewis je američkoj pjevačici velika podrška u njenoj londonskoj kazališnoj avanturi.

Foto: Instagram

Linker
25. travanj 2024 00:28