Iconosquare/Instagram
VELIKA PODRŠKA

Lezbijski parovi na svečanim dodjelama nagrada izazvali oduševljenje

Na nedavno održanim dodjelama nagrada Video Music Awards i Emmy posebnu pozornost privukla su i dva lezbijska para: na svečanoj dodjeli glazbenih nagrada Ireland Baldwin (18) i Angel Haze (23), a na dodjeli televizijskih nagrada Jodie Foster (51) i Alexandra Hedison (45).

Kćer Kim Basinger i Aleca Baldwina na Video Music Awards podržala je svoju djevojku, čiji je video spot bio nominiran u kategoriji najboljeg videa s društvenim angažmanom. Djevojke su rado pozirale zajedno i djelovale su vrlo prisno.

Mlada reperica Angel Haze u intervju The Independentu početkom ljeta rekla je kako je svjesna da ona i Ireland izazivaju pažnju:

– Mi smo međurasni gej par i to je neobično, čak i u Americi – izjavila je Angel tada dodavši kako razumije da je javnosti u najmanju ruku čudno tako nešto vidjeti no da ljubav jednostavno ne pita.

Instagram

Jodie Foster je pak sa svojom suprugom, fotografkinjom Alexandrom Hedison s kojom se u tajnosti vjenčala pije par mjeseci, pohodila dodjelu nagrada Emmy, a dvije dame u elegantnim crnim kombinacijama pokupile su niz pozitivnih kritika i komentara.

Instagram

Iconosquare

Linker
20. travanj 2024 08:52