Foto: PR
NA PREMIJERI FILMA

LEŽERNE KOMBINACIJE Bivše manekene najradije biraju traperice

Elegantan spoj mode i filma odigrao se na jedinstvenom modno-filmskom događanju premijere Bezvremenske Adaline, održanom u CineStaru Arena Zagreb.

Ovaj hvaljeni film, čiji je redatelj Lee Toland Krieger, neobična je romantična drama o ženi koja nakon preživljene automobilske nesreće gotovo osam de­setljeća ostaje zarobljena u tijelu 29-godišnjakinje, a zbog suradnje s mod­nim kućama Gucci i Dior osobito je zanimljiv svim zaljubljenicima u modu.

Film koji već danima dobiva samo najbolje filmske kritike došli su pogledati brojne osobe iz javnog života i tom prilikom pokazale svoje ležernije kombinacije.

Bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović pokazala je kako voli traperice koje rado kombinira s popularnim leopard uzorkom na salonkama. Ostatak kombinacije voli da je jednostavan i relativno minimalistički.

Foto: PR

Dizajnerica torbi i bivša manekenka Kristina Bradač pokazala je kako prati najakutalnije trendove te se odlučila za kombinaciju sastavljenu od trapezica i topića s resama.

Foto: PR

Bivša Miss Universe Ivana Delač Đolo također je odabrala traperice, cipele s cvjetnim printom te jednostavan bijeli sako i odgovarajući top.

Foto: PR

Prije početka sa­me projekcije, osim brojnih poznatih osoba, predvorjem dvorane prošetalo je i šest modela odjevenih u romantične haljine domaćeg dizajnera Borisa Pavlina.

Bezvremenske frizure model bile su identične onima koje u filmu nosi i sama Adaline, koju glumi prelijepa Blake Lively, a svjetla reflektora i moda koja podsjeća na stil prošloga stoljeća – stvorili su atmosferu filmskoga glamura.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
04. prosinac 2023 03:20