PR
NOVA PROGRESIVNA NJEGA

Liftactive Supreme - Vichy anti-age stručnjak nove generacije

Jeste li i vi među brojnim ženama koje su otkrile svog svakodnevnog saveznika u borbi protiv starenja kože, čak i osjetljive? Liftactiv Supreme nova je generacija anti-age njege koja se protiv dugoročnog starenja bori iz dana u dan. Učinkovitost je vidljiva trenutno, tokom dana i dugoročno: trenutno pružajući dojam zaglađene i ujednačene površine kože, tijekom dana pružajući svjež i odmoran izgled kože sve do navečer te dugoročno djelujući protiv bora i gubitka čvrstoće kože.

DUGOROČNO STARENJE POSLJEDICA JE DNEVNOG STARENJA KOŽE

Utjecaj vremena, odnosno sati koji prolaze, na licu ostavljaju tragove koje sami primjećujemo. Riječ je o znanstvenoj stvarnosti usko povezanoj s krono-biologijom kože. Uvečer, umorna je koža lica znak njezinog starenja tijekom dana. Vichy je klinički i objektivno izmjerio starenje kože tijekom dana: od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njezina se čvrstoća smanjuje , a bore su izraženije. Takvi znakovi mogu biti potpuno jednaki znakovima dugoročnog starenja. Naime, s vremenom su takvi znakovi starenja sve izraženiji : bore su dublje, a koža izgubi čvrstoću. Danas se protiv dugoročnog starenja kože možemo boriti tijekom cijelog dana. Znakovi starenja kože koji se tijekom dana produbljuju i postaju izraženiji trajni su. L’Oreal je proveo posebno istraživanje za Vichy o promjeni kvalitete kože tijekom dana. Instrumentalna mjerenja koja su vršili svako večer dokazala su da su bore izrazitije, posebice u kutovima očiju i oko nosa (nazolabialne bore). Elastičnost tkiva je smanjena, povećano je crvenilo i koža je manje čista, zbog čega je ten pomalo sivkast. Vichy je krajem 2014. godine predstavio novu viziju anti-age njege koja se uspješno bori protiv znakova starenja:

LIFTACTIV SUPREME nova je progresivna njega za korekciju bora i čvrstoće kože koja pruža lifting učinak iz dana u dan. Liftactiv Supreme njega pomoću „day proof“ tehnologije te 3-d optičkog zaglađivanja omogućuje borbu protiv starenja tijekom dana te dugoročnog starenja kože lica: pruža trenutan dojam zaglađene i ujednačene površine kože. Svjež i odmoran izgled kože sve do navečer te dugoročno djelovanje protiv bora i gubitka čvrstoće kože. Nemasna i neljepljiva ugodna tekstura zaglađuje kožu i čini ju baršunastom na dodir.

TRENUTNO : 3D-OPTIČKI DOJAM ZAGLAĐENOSTI KOŽE

Formula proizvoda Liftactiv Supreme obogaćena je tehnologijom optičkog 3D-poboljšavanja koja na pogled i na dodir preoblikuje površinu kože. Takvu 3D-senzorijalnost osigurava kombinacija prekrivajućih čestica, matiranog pudera i bijelih mikro-kuglica koji u trenu zaglađuju površinu kože i daju joj sjaj. Matirane mikro-sfere s finim bijelim bisernim prahom brišu nepravilnosti. Ten kože je pritom matiran i ujednačen. Formula omogućuje baršunasti osjećaj kože. Teksture su bogate na dodir i pružaju dugotrajni osjećaj ugode.

TOKOM DANA : ADENOZIN + KOFEIN

Adenozin zaglađuje kožu. Time sprječava pojavu malih bora tijekom dana i djeluje protiv izražajnih bora. Kofein djeluje protiv dva znaka starenja – umora i gubitka sjaja. Kožu stimulira, regenerira i pomaže u sprječavanju zadržavanja vode. Aktivni sastojci zajedno djeluju protiv starenja kože tijekom dana.

DUGOROČNO : RAMNOZA + NEOHESPERIDIN

Ramnoza je odabrana za jačanje učinka protiv trajnih znakova starenja kože. Neohesperidin je jaki antioksidant koji pomaže sprječavati utjecaje foto i kronostarenja te gubitak sjaja. Ujedno jača zaštitnu barijeru kože (test in vitro). Jedinstvena učinkovitost kombinacije aktivnih sastojaka djeluje na kakvoću kože koja se poboljšava te dugoročno djeluje protiv bora i gubitka čvrstoće kože.

OSVRT IZ PRVE RUKE Liftactiv Supreme oduševio je brojne žene diljem Hrvatske, a ovo su neki od njihovih dojmova:

„Krema je izuzetno lagana, fine teksture i lijepog mirisa. Iako je koristim tek nekoliko dana, vidim promjene: lice mi je zategnutije, blistavije i ne vidi se umor. Super!“ Tamara, 47 godina*

„Izuzetno sam zadovoljna ovom kremom. Lagana je, pa je izvrsna podloga za make-up i stvarno mi je lice zategnutije, glađe i nekako mlađe. Koristila sam ju kao dnevnu i noćnu kremu i bore su stvarno manje primjetne.“ Valentina, 42 godine*

„Nanošenjem kreme Liftactiv Supreme moja koža lica izgleda svježije i mladoliko, te imam osjećaj zaglađenosti lica tijekom cijelog dana. Nakon tjedan dana koža mi je djelovala čvršće i blistavije, a ten kože ujednačen.“ Edita, 50 godina*

*Izvor: www.vichy.hr

Linker
16. travanj 2024 17:59