VIDEO: ZRINKA CVITEŠIĆ

Lijepo mi je u životu

Sada mi je, zapravo, jako lijepo – otkrila je karlovačka glumica Zrinka Cvitešić (30) u intervjuu za novi broj Glorije, koji na kioske dolazi u četvrtak, 1. listopada. Time se osvrnula na proteklo burno razdoblje, u kojem se zaljubila u glazbenika Hrvoja Rupčića, zbog čega je njezin ljubavni život postao glavnom temom brojnih časopisa, ali i na najnoviji projekt – mjuzikl “Za dobra stara vremena”.

Cijeli intervju, u kojem Zrinka Cvitešić, među ostalim, priča o pripremama za mjuzikl, odrastanju u Karlovcu i majčinstvu, pročitajte u novoj Gloriji (br. 769)

Mjuzikl inspiriran pjesmama Novih fosila osmislila je Željka Ogresta, a premijera će biti početkom prosinca u Zagrebu. Probe su počele prošloga tjedna, pa se tako i zvijezda filma “Što je muškarac bez brkova” počela privikavati na namještanje duge crne perike potrebne za ulogu u mjuziklu koji režira Mario Kovač.

– Moram priznati da ovako dugu kosu nisam imala još od snimanja “Konjanika” – našalila se glumica te u videointervjuu nastavila opisivati kako se osjeća prije nastupa.

– Neki strah me uvijek drži prije svakog projekta. To je za mene dobar put, u svaki novi projekt ulazim kao da ništa dosad nisam radila i snimala, mislim da tako ostajem svježa na početku svakog posla. U mjuzikl “Za dobra stara vremena” ušla sam najviše zbog Maria Kovača. On me spasio kad smo studirali. Imala sam krizu i razmišljala sam o odustajanju od glume. Imala sam osjećaj da nedostaje dobrih profesora. Uglavnom, bila sam u kriznoj fazi, a Mario me uzeo u svoju redateljsku klasu kao student i pomogao mi da nastavim – otkrila je Zrinka Cvitešić.

Kako se Zrinka osjećala kad je prvi put došla na probu i susrela se s bivšom pjevačicom Novih fosila, Sanjom Doležal, te što o mjuziklu kažu Željka Ogresta i Mario Kovač, pogledajte u videoprilogu.

Linker
27. travanj 2024 15:00