TUŽNA VIJEST

Lily Allen izgubila bebu

S velikom tugom moramo javiti da su Lily Allen i Sam Cooper izgubili svoju bebu – potvrdio je glasnogovornik engleske pjevačice da je prošloga tjedna imala spontani pobačaj. U četvrtak ujutro primljena je u bolnicu u Londonu zbog jakih bolova u trbuhu, ali pokušaji liječnika da spase nerođeno dijete na žalost nisu uspjeli.

Ovo je drugi put da je 25-godišnja izgubila dijete u trudnoći. Prije tri godine, dok je bila zaručena za Eda Simonsa iz grupe Chemical Brothers, također je spontano pobacila, pa je ovaj put posebno pazila na svoju trudnoću. Informaciju da nosi dijete objavila je tek u četvrtom mjesecu trudnoće, a poslovne obaveze smanjila je na najmanju moguću mjeru.

Na žalost, ni to nije pomoglo pjevačica hit singla “Smile” da dobije dijete, kojemu se zajedno s dečkom Samom Cooperom izuzetno radovala.

– Ne moram ni kazati koliko sam oduševljena – napisala je tako prije tri mjeseca, kada je obožavateljima objavila da je trudna. Jučer, pak, nije ni pokušavala sakriti svoju bol te je na svojem twitter profilu samo napisala: Say a little prayer (Recite malu molitvu).

Linker
02. svibanj 2024 11:45