Sipa/Cropix
NASTAVLJAJU GDJE SU STALI

Lisa Kudrow o Prijateljima: To su ljudi s kojima sam živjela 10 godina

Iako je prošlo već 20 godina otkada je započelo snimanje popularnih Prijatelja i 10 otkada je snimljena zadnja epizoda, ekipa sa seta i dalju su – prijatelji.

O tome je govorila “prijateljica” Phoebe odnosno Lisa Kudrow (50) kada se o njihovu odnosu s novinarima raspričala na jednom hollywoodskom eventu:

– Uvijek nam je zabavno kada se okupimo! Iako se ne viđamo često, to uopće nije bitno – kao da jednostavno nastavimo tamo gdje smo stali s našim druženjem – ispriča je Lisa te dodala da se tu radi o ljudima s kojima je provodila gotovo svaki dan i to punih 10 godina.

Ženski dio ekipe, Lisa, Courteney Cox (50) i Jennifer Aniston (45) nedavno su viđene na zajedničkom ručku, a Lisa je njihov izlazak komentirala samo izrazima oduševljenja što su se našle, a pohvalila se i da je vidjela prsten odnedavno zaručene Courteney Cox.

Glumica je priznala i da je serija koja ju je proslavila uvijek prati u stopu: požalila se da joj na internetskim tražilicama uvijek negdje “iskaču” prijedlozi da pogleda isječak iz neke stare epizode ili neku, sada već kultnu, scenu iz Prijatelja.

– Kao da znaju da sam to ja, pa mi sugeriraju da se prisjetim – kroz smijeh je komentirala glumica.

Linker
17. travanj 2024 09:48