KOLEKCIJA JESEN/ZIMA 2015.

Lisca blistala među nosiocima trendova u  Parizu

Kraj siječnja tradicionalno je obilježen najvećim europskim sajmom ponuđača rublja koji predstavljaju kolekcije za nadolazeću sezonu među kojima stručnjaci izabiru modele koji najbolje predstavljaju puls vremena i predviđaju trendove u budućnosti.

Salon International de la Lingerie je i ovaj put u Pariz pozvao skoro 500 najvećih robnih marki rublja i spavaćeg programa koji su predstavili kolekciju za jesen/zimu 2015.

Stručnjaci su opet među svim prikazanim kolekcijama izabrali modele koji su nosioci modnih trendova za buduću sezonu i predstavili su ih na forumu Trendi. Među izabranim modelima je ove godine i 6 kreacija iz Lisce koje odražavaju dvije glavne modne priče – ženstvena senzualnost s luksuznom čipkom, zavodljivom prozirnošću u originalnim krojevima koji se igraju sa sjećanjima hedonizma 30-tih i 40-tih godina (primjer su modeli skupine Selection), te povratak prirodi, zemlji i osjećaju slobode s mekanim materijalima u zemljanim bojama i bojama šume kao i novim komadima koje naprosto moramo imati (na primjer push up grudnjak bez žice iz mekanog modala, kolekcija Cheek by Lisca).

Nekim zavodljivim modelima jesensko-zimske kolekcije Lisca posjetioci su se divili na središnjoj modnoj reviji koja je dočarala raskoš i uživanje iz priče Veliki Gatsby. Čipka i vezenje, prozirnost, kristali i svjetlucave točkice, zavodljiva crna, zavodljiva crvena ili zelena – to su utisci koji su goste usmjerili na LISCIN izložbeni prostor. Istovremeno je LISCA bila uključena i na reviju Selection gdje je bio predstavljen »slatki izbor« najboljeg po odluci organizatora.

Na Liscinom izložbenom prostoru, gdje su rublje u velikom broju gledali postojeći i potencijalno novi partneri i predstavnici stručnih medija, ekipi se pridružila i slovenska manekenka Natalija Oslonik.

Sajam mode u Parizu je odlična polazna točka za stvaranje novih poslovnih mogućnosti, a odabir kreacija LISCE od strane stručnjaka i organizatora sajma je veliko priznanje kreatorskom timu LISCA. To potvrđuje da je LISCA stalan i sve vidljiviji igrač na europskom tržištu rublja, te važan trendsetter koji se ne može zanemariti u budućnosti.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
26. travanj 2024 06:39