CHRISTINA RICCI

Ljubav ih spaja, a visina - razdvaja

Američka glumica Christina Ricci prošetala je s dečkom, američkim glumcem Owenom Benjaminom, po zapadnom Hollywoodu, nakon ručka. Iako je zvijezda filma visoka 1,56 metara, a on ju nadvisuje za cijelih 50 centimetara, (neskladnom) paru “male” razlike ipak ne smetaju, već izgledaju sretno i zadovoljno u jednoj od svojih učestalih šetnji.

Glumica koja se proslavila ulogom Wednesday Addams u filmu „Obitelj Addams“ upoznala je svojeg novog izabranika na snimanju filma „All’s Faire in Love“ redatelja Scotta Marshalla. U filmu su glumili ljubavni par, a romansa koja je započela na setu snimanja nije završila zadnjom klapom već su glavne uloge nastavile vezu i u stvarnom životu. Od kad je u vezi s džepnom venerom, Owenu, u američkim tabloidima, dodjeljuje razne podrugljive nazive, od kojih je jedan i „Big Foot“.

Zvijezda filmova „Čudovište“, „Sanjiva dolina“ i „Ledena oluja“ bila je prije njega u vezi s australskim glumcem Christopherom Gurryjem s kojim je živjela u Los Angelesu, a čak se nagađalo i da će se vjenčati. Ipak, izgleda da je 29-godišnjakinja, našla puno više zajedničkih interesa s komičarem Owenom, s kojim dijeli ljubav prema fitnesu i psima, unatoč tome što ih visina – razdvaja.

Gordana Kolanović

Linker
26. travanj 2024 17:43