KOMPLICIRANA LJUBAV

Ljubav ili mržnja između Scarlett i Sandre?

Veza Oskarovke Sandre Bullock (46) i Ryana Reynoldsa (34), najseksipilnijeg muškraca na svijetu, koji je u postupku razvoda od Scarlett Johansson iznenadila je sve, a ponajviše, čini se, Ryanovu bivšu suprugu. Iako njihov brak navondo nije štimao već dulje vrijeme te su se zbog mnogobrojnih obaveza zapravo rijetko i viđali, čini se da glumica još voli uskoro bivšeg supruga. Barem prema onome što je netko ‘dobro upućen’ ispirčao američkom tabloidu National Enquireru, a prema kojem je Scarlett svoju kolegicu Sandru Bullok nazvala droljom gladnom muškaraca.

Prema drugom tabloidu, Scarlett je sve demantirala te dodala kako su ona i Sanda zapravo dobre prijateljice te da su bile na ručku dan prije Stare godine.

Bez obzira na tračeve, novopečeni par uživa u svojoj vezi, iako se trude ne privlačiti pozornost i drže se dalje od javnosti.

Sandra Bullock proljetos se, nakon što je predala zahtjev za posvojenje djeteta te dobila nagradu Oscar, razvela od Jesseja Jamesa, koji ju je varao. Nakon razvoda uživala je u vremenu provedenom s posvojenim sinom Louisom, a u javnosti se pojavljivala isključivo vezano uz svoj posao, pa i promociju filma ‘Prisila na brak’ u kojem su ona i Ryan Reynolds glumili ljubavni par.

Linker
19. travanj 2024 00:23