LEWIS HAMILTON

Ljubav je najjači doping

Nakon svih sjajnih vožnji, ali i nekoliko velikih pogrešaka tijekom sezone, za britanskog vozača Lewisa Hamiltona sve se svodi na samo jednu utrku. Naime, danas će imati priliku postati svjetskim prvakom u završnoj utrci sezone, koja se vozi u Sao Paolu. Iako je na jučerašnjem treningu završio na četvrtom mjestu, Hamilton je veliki favorit, pošto pred najvećim konkurentom, Brazilcem Felipom Massom, ima čak sedam bodova prednosti, pa danas ne treba pobijediti, već mu je za titulu dovoljno da ne bude lošiji od petog mjesta.

No, iako brojke govore njemu u prilog, pred Hamiltonom je ipak teška utrka, ali u nju ulazi s golemom potporom svoje djevojke Nicole Scherzinger, pjevačice grupe Pussycat Dolls. Iako je ranije bilo dosta šuškanja o njegovoj nevjeri, njihova ljubav još je snažna, što se vidjelo i po tome što je Nicole jučer bila uz njega u boksu. Opušteni razgovor zasigurno je pridonio smanjivanju pritiska koji je stavljen pred Hamiltona, a za poseban doping uoči današnje utrke pobrinula se atraktivna 30-godišnja pjevačica. Svojem sedam godina mlađem dečku obećala je, ako postane svjetski prvak, pokloniti sedam božanstvenih dana u Las Vegasu.

Kako su britanskim medijima otkrili njezini prijatelji, u tjedana dana prvoklasnog odmora ispunjavat će mu svaku želju i raditi što on poželi, pa nema sumnje da će Lewis Hamilton imati dvostruki motiv da danas postane prvak u Formuli 1.

Josip Jurčić

Linker
21. svibanj 2024 04:24