NATAŠA JANJIĆ

Ljubav je nestala, ostao je film

Iako su prekinuli prije nekoliko mjeseci, redatelja Antonia Nuića i glumicu Natašu Janjić ponovno je, baš kao i na filmskom festivalu u Puli, povezala promocija njihovog zajedničkog filma “Kenjac”, koji večeras ima premijeru na Sarajevo film festivalu.

Nakon novinarske konferencije održane na festivalskom trgu na kojoj su sudjelovali članovi filmske ekipe, atraktivna glumica kratko je komentirala svoj odnos s redateljem i njihov susret u Sarajevu.

Sve o 15. Sarajevo Film Festivalu doznajte na posebnoj Glorijinoj stranici

– Mi smo vrlo profesionalni, jedina stvar koja nas veže je divan, emotivan film, ali to je sve što se emocija tiče – rekla je Nataša Janjić te objasnila kako nema veliku tremu unatoč visokim očekivanjima vezanim za skoru projekciju u dvorani Narodnog pozorišta.

– Posebnu tremu sam imala za pulski festival jer sam tada prvi put gledala film. Volim Sarajevo, ovdje je uvijek lijepo i zabavno – kaže Nataša Janjić koja je otkrila da će večeras odjenuti crvenu haljinu za premijeru, iako je crvena boja koju nikada ne nosi.

Njezin bivši dečko Antonio Nuić djelovao je ipak prestrašenije u iščekivanju premijere u rodnom gradu.

– Uvijek je prisutna neka vrsta neobične nelagode premda samo moram pogledati film na velikom platnu, ali sada me malo popušta trema kada vidim da su na novinarskoj projekciji ljudi dobro reagirali. Problem redateljske profesije je što se veći dio života ipak ne bavimo svojim poslom nego svime sa strane, tako da i vrijeme u Sarajevu provodim uglavnom razgovarajući s novinarima. Neću biti dugo, ostajem do subote i planiram pogledati poneki film – objasnio je Antonio Nuić.

Gordana Kolanović

Linker
28. travanj 2024 01:04