MIA KOVAČIĆ

Ljubav traje 2 i pol tjedna

Hoće li ovoga puta oboje imati više sreće u ljubavi? Pitali su se mnogi nakon što se pročulo da su Mia Kovačić (26) i Ivor Vucelić (33) novi ljubavni par.

Premda voditeljica reality showa Farma na Novoj TV i potpredsjednik za operativno poslovanje i član Uprave adriatica.net Grupa nisu željeli ništa potvrditi – ali ni opovrgnuti – njihovi poznanici tvrde da su zajedno dva i pol tjedna.

Upoznala ih je Mijina dvije godine starija sestra Karla, nakon čega je par viđen na večeri u restoranu Vapiano, pa na izletu u Samoboru, ali i u šetnji zagrebačkom Špicom.

Miji je ljubav došla u pravom trenutku: prije tri mjeseca je prekinula jednogodišnju vezu s poduzetnikom Lovrom Ivasom (prije toga je tri godine hodala s poduzetnikom Goranom Mileusnićem), a i Ivor je već neko vrijeme sam. Javnosti je postao poznat nakon vjenčanja s manekenkom Lanom Pavić, 2005., od koje se rastao nakon samo dva mjeseca. Nikad nije potvrđeno da je bio u vezi s bivšom Miss Universe Jelenom Glišić, no zato se zna da je tri i pol godine hodao s Ivanom Hodak, ubijenom u listopadu prošle godine.

Linker
03. svibanj 2024 08:44