ZRINKA CVITEŠIĆ I HRVOJE RUPČIĆ

Ljubavna trakavica se nastavlja?

Nakon nekoliko mjeseci ljubavnog života na dvije stolice, glazbenik Hrvoje Rupčić između supruge Tine i ljubavnice Zrinke Cvitešić odlučio se za – glumicu. Kako je objavio tjednik Extra, Rupčić je obnovio svoju ljubavnu vezu sa Zrinkom, a kada je to doznala njegova supruga odlučila se ovaj put na razvod.

Kada je prošle godine napustio njihov dom kako bi bio s mladom glumicom, Tina nije naprasno zatvorila vrata svojem suprugu, već je novinarima govorila da će vrijeme sve pokazati. Zato je malo koga začudilo kad joj se bivši frontmen Cubisma vratio na Staru Godinu, ostavivši usamljenu ljubavnicu. No, strast prema Zrinki ipak je bila jača od ljubavi prema obitelji, pa je Hrvoje Rupčić ponovno završio u Zrinkinom zagrljaju, a njegova supruga ovaj put nije htjela čekati.

Pročitajte više:

ZRINKA CVITEŠIĆ I HRVOJE RUPČIĆ Zabranjena ljubav je ipak prejaka? ZRINKA CVITEŠIĆ Patnja je zamijenila ljubav ZRINKA CVITEŠIĆ Ljubavni trokut u Trešnji HRVOJE RUPČIĆ Preljubnik se vratio kući TINA RUPČIĆ Supruga uzvraća udarac ZRINKA CVITEŠIĆ Zabranjena ljubav je najslađa

Linker
02. svibanj 2024 08:19