KAO IZ BAJKE

Luis Ibanez zaprosio djevojku pred prepunim klubom

Dinamov nogometaš Luis Ibanez i njegova djevojka Matea Alegić često su fotografiran javni par. Opisuje ih se kao uvijek dobro dotjerane i velike ljubitelje mode. Stoga stotinama okupljenih u klubu Roko proteklog četvrtka nije bilo nimalo neobično vidjeti taj par dotjeran – njega u elegantnom crnom odijelu, a nju u večernjoj haljini iste boje.

I taj put su skladno izgledali, pozirali i dočekivali goste na božićnom domjenku svoje zajedničke tvrtke Urban Media, kako javlja Jutarnji list. Za mnoge koji ih ne poznaju suvlasništvo u biznisu je iznenađenje, ali svim gostima oni su tu večer pripremili još jedno – vlastite zaruke.

– Pričekajte još malo, Luis nam sprema iznenađenje – zamolio je goste Darko Alegić, Matein otac. Tvrdi da ni on nije znao o čemu se radi, što je, uostalom pokazala, i njegova reakcija na potez mladog dinamovca. Argentinac je potom uzeo mikrofon u ruke i zatražio trenutak pažnje.

– Veća mi je trema nego kad sam igrao Ligu prvaka – rekao je Ibanez i iz džepa izvukao kutiju u kojoj je bio prsten. Potom je pitao Mateu ono što je svima bilo jasno da slijedi.

– Da, da – odgovorila je uzbuđena djevojka, na što je Lucho reagirao:

– Reci još jednom, nisu te svi dobro čuli.

Uz veliki pljesak uslijedile su čestitke. Mateina majka Nada nije mogla sakriti suze, sestra Ivona također, a ni otac nije ostao hladan. Očinski zagrljaj s Luisom bio je i službena dobrodošlica srčanom Argentincu u obitelj Alegić.

– Bilo mi je to veliko iznenađenje. Nije mi bilo ni nakraj pameti da će me zaprositi. Nisam primijetila nervozu kod njega i baš me zanima kako je uspio to tako dobro sakriti – otkriva Matea, čiji je zaručnik pogodio s prstenom.

– Prekrasan. Jednostavan i decentan, baš kakav sam oduvijek zamišljala – kaže Matea koja je s Luisom odmah javila vijest njegovoj obitelji u Argentinu.

– Otac je znao jer sam mu najavio da ću zaprositi Mateu, a majka i ostatak obitelji su bili presretni – kroz smijeh kaže Luis Ibanez koji je prvo htio zaprositi Mateu u Argentini, ali je promijenio planove. Budući mladenci zajedno su tri i pol godine. Znali su se površno, a ozbiljnije je postalo kad je Luis poslao Matei zahtjev za prijateljstvo na Facebooku. Ostalo je povijest.

– Nekoliko mjeseci smo bili prijatelji, ali polako se to pretvorilo u ljubav. Od kraja prošle godine živimo zajedno i brzo smo shvatili da to super funkcionira – kaže Matea koja s budućim suprugom dijeli i poslovni odnos jer je Ibanez uložio znatan dio sredstava u obiteljski biznis.

– Imam neke nekretnine u Argentini, a kad sam vidio Matein projekt, odlučio sam uložiti sredstva. I nisam pogriješio – rekao je Ibanez, dodajući da će poštovati tradiciju i vjenčanje s Mateom napraviti u Zagrebu.

– Znam da je ovdje običaj da se svadba održava kod mladenke pa nisam imao ništa protiv toga. U Argentini ćemo se proveseliti na nekom tulumu – dodao je nogometaš koji će već ovaj tjedan zaruke proslaviti s prijateljima u Argentini. Za Buenos Aires putuje danas, a Mateja će mu se pridružiti nakon Božića.

– A kad se vratimo, počinjemo s pripremama – dodala je mladenka.

Linker
26. travanj 2024 06:25