KLASIKA&SEKSEPIL

Luka Grubišić inspiriran ulicama New Yorka

Mladi dizajner Luka Grubišić na ovosezonskom Nivea Cro A Porteru predstavit će kolekciju koja odiše spojem klasike i seksepila. Već prepoznatljiv ‘balon oblik’ kratkih haljinica dominira i ovom kolekcijom koje u kombinacija sa LukA T-shirt majicama dobiva pravi njujorški street style look, što i ne čudi jer je Luka, kao asistent slavnog Oscara de la Rente, upravo u New Yorku učio svoj zanat.

Koloristički spektar je ove sezone umjeren, kolekcijom prevladavaju roza i ljubičasta boja kojom se naglašava oštar seksepil dok se crno – bijelim kombinacijama kolekcija umiruje i lako pretvara iz dnevne u sexy noćnu kombinaciju. Ove sezone Luka je odlučio koketirati sa nekim novim materijalima igrajući se tako s vunenom čipkom što cijeloj kolekciji daje romantičan prizvuk. No, on i dalje koristi pamuk, svilu i druge prirodne materijale dok metalnim remenjem i opasačima naglašava struk.

I ovosezonsku kolekciju karakterizira naglasak stavljen na konstrukciju i strukiranost modela kojima unutrašnji seksipil onih koje nose njegove kreacije dobija poseban naglasak. Da je za Luku moda sve što ga okružuje te da u svemu oko sebe vidi estetski doživljaj lijepog dokazuje I to sto je ove sezone krenuo istraživati neke druge konstrukcije i modele. Tako ce se ove sezone, po prvi put, u Lukinoj kolekciji naći i dva muška modela u vuneno svilenom marokenu koji će biti idealan passe Lukinoj suvremenoj ženi.

Ali Lukina igra ide i dalje te je napravljena i mini kolekcija za pse koju će svaka trendseterica prepoznati kao pravi modni izazov za svog kućnog ljubimca.

Linker
26. travanj 2024 06:48