TRANSFER U BRAK

Luka i Vanja vjenčali se decentno u Okrugljaku

Luka Modrić (24), hrvatski reprezentativac i nogometaš Tottenhama i njegova djevojka Vanja Bosnić (29) vjenčali su se u srijedu popodne bez puno pompe i gotovo u tajnosti. Oboje su u kasnim popodnevnim satima stigli u zagrebački restoran Okrugljak u ležernoj odjeći – Luka je stigao u bijeloj sportskoj majici, sa sobom je nosio svečano odijelo i skrivao se od fotoreportera dok je Vanja opušteno došetala u cvjetnoj trudničkoj haljini, tajicama i balerinkama. U restoranu se mladenka, koja je u trećem tromjesečju trudnoće, presvukla u sivu svečanu haljinu.

Mladence je vjenčao matičar, a nakon izrečenih zavjeta Vanja i Luka su se poljubili dok su im uzvanici pljeskali. Za večeru su im posluženi, kako piše 24 sata, domaći specijaliteti poput janjetine, domaće kuhane šunke, pola krumpira i domaćeg sira s vrhnjem, ali i delikatese poput gusje jetre. Uzvanici i mladenci sladili su se čokoladnim tortama, tortom Ledeni vjetar i zapečenim štruklama. Zabavljao ih je tamburaški sastav Spas u zadnji čas.

Luka Modrić i Vanja Bosnić u vezi su gotovo šest godina, a novopečeni bračni par uskoro će se proširiti za još jednog člana i postati obitelj. Upoznali su se u zagrebačkom nogometnom klubu Dinamo, gdje Luka bio nogometaš, a Vanjina majka je šefica računovodstva.

Linker
18. travanj 2024 15:40