PUN POGODAK

Luka Modrić postaje tata?

Djevojka Luke Modrića navodno je trudna, u prvom mjesecu trudnoće, te bi par mogao dobiti dijete i prije vjenčanja ili će Vanja Bosnić pred matičara s trbuščićem, piše Jutarnji list.

Da je vijest istinita potvrđuje nedavni posjet ekonomistice Vanje rodilištu, ali i odbijanje hrvatskog nogometaša da je potvrdi ili demantira novinaru Večernjeg lista.

U intervju za Gloriju Vanja je prije dvije godine izjavila da je Luka još nije zaprosio, da je brak za njih ionako čista formalnost i izrazila uvjerenje kako ni odlazak u Englesku neće bitno promijeniti situaciju.

– Još me nije zaprosio, no i o tome smo razgovarali. Pitanje je kad ćemo se vjenčati, s obzirom na to da on ima vrlo malo slobodnog vremena, osobito sada kada dođemo u Englesku: tamo je zima radna pa nam za vjenčanje ostaje samo ljeto. No, to je za nas čista formalnost – mi se slažemo i bez tog papira i bez prstena. A to nam je najvažnije – iskreno je rekla Vanja Bosnić.

Njihova veza započela je kada je Luka kao 19-godišnjak došao igrati u zagrebački Dinamo, a prvi kontakt uspostavili su preko telefona u razgovoru koji je trajao gotovo tri sata.

N.J.D. / Jutarnji list

Linker
27. travanj 2024 04:21