Reuters/EPH
IDEALNA MOMČAD

Luka Modrić - veliko priznanje slavio u društvu supruge Vanje

Održana je Fifa gala-priredba u Zürichu na kojoj je najboljim nogometašem proglašen Lionel Messi, a veliko priznanje dobio je i hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić koji se našao u idealnoj momčadi 2015. godine.

– Vrlo posebna večer za mene, i vrlo posebno priznanje! Hvala svim nogometašima koji su mi iskazali veliko priznanje uvrštavanjem u najbolju momčad godine. Počašćen i ponosan u društvu velikana – napisao je Luka Modrić na svom Instagram profilu nakon izbora u idealnu momčad, a uspješnom nogometašu na dodjeli priznanja pridružila se supruga Vanja.

Luka je prvi Hrvat koji je izabran u idealnu momčad u koju su izabrani i Manuel Neuer, Thiago Silva, Marcelo, Sergio Ramos, Dani Alves, Andres Iniesta, Paul Pogba, Lionel Messi, Neymar i Cristiano Ronaldo.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

Osim Modrića, na pozornici u Zurichu našao se i naš popularni violončelistički dvojac 2Cellos koji je na otvaranju odsvirao pjesmu “Thunderstruck” AC/DC-a, a na svom Instagram profilu pohvalili su se fotografijom s Cristianom Ronaldom.

With The Man Himself!⚽️ #ronaldo #football #fifa #fifaballondor #2cellos

Fotografiju objavljuje 2CELLOS (@2cellosofficial) Sij 11, 2016 u 8:11 PST

Cristiano je ove godine ostao bez nagrade za najboljeg nogometaša koja je peti put otišla u ruke Lionela Messija.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

Linker
27. travanj 2024 20:13