OSVETA BIVŠEM

Madonna podivljala u novom spotu

Poklonici uvijek kontroverzne Madonne od danas mogu uživati u video spotu za novu pjesmu “Girl Gone Wild”, crno-bijelom uratku koji opet zaziva njeno najburnije razdoblje s početka devedesetih godina prošlog stoljeća, kada je imala hitove “Vogue” i “Express Yourself”.

Original naziv ove pjesme bio je “I F****d Up”, a tema je veza koja krene u krivom smjeru, zbog čega se pretpostavlja da je inspirirana propalim brakom s britanskim redateljem Guyom Richiem.

Madonna Louise Ciccone (53) inače je fitness fanatik, što je vidljivo u spotu u kojem ne nedostaje oskudnih krpica i izvijanja tijela pri plesnim pokretima. Koreografiju su radili Dejan Tubić i Janelle Ginestra, popularni mladi par plesača koji iza sebe već imaju suradnju sa Chrisom Brownom , Alicijom Keys , Lady Gagom , Nicki Minaj, Rihannom

Upravo s videom Lady Gage za pjesmu “Alejandro” se rade određene usporedbe specijalnih efekata iz novog spota Madonne, ponajviše jer se dvije pjevačice različitih generacija natječu koja će biti ekscentričnija.

Pogledajte i video o kojem se uvelike priča na društvenim mrežama:

Linker
26. travanj 2024 09:54