ŽRTVA MEDIJSKOG LINČA

Maja Lena Lopatny ispričala najgori trač o sebi

Najgori trač koji je Maja Lena Lopatny ikada čula o sebi je da je kao petnaestogodišnja djevojčica uhvaćena u seksualnom odnosu sa starijim muškarcem ispred jednog narodnjačkog kluba, a pri tome je još bila i drogirana. Kćerka poznate glumice Mije Begović priznala je to u razgovoru za portal Javno.hr.

Zagrebačka maturantica smatra da je žrtva medijskog linča, a razlog za to pronalazi u činjenici da je kćer poznate glumice, na čiji su uspjeh i slavu mnogi ljubomorni. Iako se kao dijete teško nosila s novinskim natpisima, bilo da je riječ o tome kako se odijeva i šminka ili s kim se prošetala zagrebačkom Špicom, danas se ne obazire na tračeve.

Najveća potpora 18-godišnjoj Maji Leni Lopatny oduvijek je bila njezina obitelj, ponajviše majka čijim stopama namjerava krenuti. Lijepa maturantica, već je najavila kako će ovog ljeta ići na prijamni na zagrebačku Akademiju dramskih umjetnosti.

RUŽIČASTA ŠPICA: Maja Lena dotjerana i u trenirci

Kako je oduvijek željela biti plavuša, jer vjeruje u onu da se “plavuše bolje zabavljaju”, Maja Lena svoju je prirodno riđu kosu nedavno posvijetlila te je od crvenokose djevojčice postala zanosna plavuša.

Linker
19. travanj 2024 20:55