Narodni radio
LJUBAVNE ISPOVIJEDI

Maja Šuput: Najgore je kad tvoj frajer ima tako veliko srce da ga dijeli s više žena

Poznata pjevačica gostovala je u Glazbenom showu Dalibora Petka gdje je predstavila novu pjesmu Neprilika i prisjetila se najvećih neprilika u životu.

Maja Šuput (34) stigla je na Narodni radio u kožnim hlačama i prsluku iznad pupka kazavši da je bezveze da pjevačica bude odjevena, a otkrila je da će ovog mjeseca snimiti spot za prošli singl Djevojačko veče i novu pjesmu Neprilika koji će biti rađen po receptu: noćni klub, ruke gore, dobar komad frajera i ona koja izgleda najbolje moguće.

Pjevačica se u showu prisjetila i svojih najvećih neprilika u životu:

– Najgore je kad shvatiš da tvoj frajer ima tako veliko srce da ga je podijelio s više žena, a ne samo s tobom – otkrila je Maja svoj najveći ljubavni brodolom, a priznala je i da joj je najgore iskustvo s pozornice s jednim kolegom:

– Prije desetak godina jedan naš pjevač bio je jako pijan i baš me fino lupio po guzi. Dobila sam blagi živčani slom. Danas bih mu razbila gubicu, a onda sam bila klinka i ostala sam u šoku. No moj je band tada bacio instrumente i umalo ubio čovjeka. I danas me taj kolega, iako je prošlo deset godina, gleda malo u nelagodi.

Pogledajte u videu ostale neprilike u kojima se našla Maja!

Linker
26. travanj 2024 08:24