PR
VESELO SLAVLJE

Maja Šuput: Pitam se jesu li autori trijezni dok pišu pjesme za mene

Službeno je počela šesta sezona popularne radijske emisije Glazbeni show Dalibora Petka na Narodnom radiju. Slavljenički šampanjac za početak nove sezone otvorila je vrckava Maja Šuput, koja je domaćina uspjela zaliti od glave do pete.

– Vidiš kako sam elegantno otvorila čep – smijala se Maja pravdajući se da nije njena krivica što je boca bila pod pritiskom, nakon čega je čitavih dva sata svirkom uživo zabavljala slušatelje pjevajući svoje najveće hitove dok se dvorana punila brojnim gostima i Majinim prijateljima.

Prijateljica Lana Čermak tako je prepričala njihovu omiljenu anegdotu i nasmijala sve prisutne.

– Dok smo slavile njezin rođendan, zaustavila me policija i ostala sam bez vozačke, a Maja je ostala bez auta. Nije se mogla sjetiti gdje ga je ostavila pa je otišla kući taksijem – rekla je prijateljica, nakon koje su se slavlju pridružili i autori većine Majinih pjesama: Antonija Šola i Branimir Mihaljević.

– Dok pišemo za Maju uvijek su to neke zabavne situacije – rekao je Mihaljević nakon čega se Maja našalila i zapitala jesu li oni trijezni dok pišu pjesme za nju – što je nasmijalo cijelu dvoranu.

Za kraj Maja je otkrila i s kime ju ljudi često zamijene pa je tako ispričala anegdotu s jednim od kolega.

– Meni se neki dan dogodilo da mi je jedan kolega rekao, drago mi je da su naše Slavonke uspješne. Pitam ja kako to mislite, a on odgovori pa ti si Vesna Pisarović – ispričala je Maja.

Linker
25. travanj 2024 13:38