U NOVOJ GLORIJI

Majčinstvo mi je najveći izazov

Dubrovačka glumica sa zagrebačkom adresom ne boji se promjena, barem onih stilskih, pa je zbog uloge u seriji ‘Kud puklo da puklo’ promijenila boju kose, čime je oduševljena njena kćerkica Lota – jer je sad podsjeća na barbiku.

Što se promijenilo u vašem životu otkako ste postali plavuša?

– Moja kosa sada zahtijeva više njege pa češće posjećujem frizera – i češće bojim izrast. Osim toga, počela sam se intenzivnije šminkati jer sam si inače sva nekako blijeda. No premda ja jedva čekam postati brineta, moja je Lota oduševljena novom bojom – kaže da je podsjećam na njenu omiljenu barbiku.

Što vam je trenutačno najveći izazov?

– Već šest godina, otkako sam rodila Lotu, to je majčinstvo. Kamo god možemo, nas dvije idemo zajedno. Zasad to funkcionira jer ona ide u vrtić, ali mnogo toga će se promijeniti kada ona postane školarka. Već sam donijela odluku da ću smanjiti broj poslovnih angažmana. Što se tiče Lotinog odgoja, nekako mi je najteže pogoditi pravu mjeru autoriteta i ljubavi. Popustljivija sam nego što bih željela biti.

Cijeli intervju pročitajte u novoj Gloriji, koja je u prodaji od 22. listopada, a očekuje vas i modna priča s glumicom u glavnoj ulozi. U ovom broju Glorije očekuju vas i završnica velike nagradne igre u kojoj možete osvojiti novi Opel Karl, zato ne propustite kupon broj četiri i joker kupon.

Linker
30. travanj 2024 10:04