DVOSTRUKA SREĆA

Malina Grahek nosi blizance

Zagrebačka manekenka Malina Grahek (21) priključila se holivudskom trendu. Naime, novopečena gospođa Šelendić, koja je u trećem mjesecu trudnoće, iduće će godine na svijet donijeti blizance, potvrdili su bliski prijatelji obitelji.

Kako je za blizanačke trudnoće karakteristično da prinove na svijet dolaze koji tjedan ranije, blizanci manekenke i njenog supruga, poduzetnika Josipa Šelendića (28), mogli bi se očekivati u travnju.

Malina i Josip vezu su započeli u ožujku ove godine, a nakon samo nekoliko tjedana poznanstva zagrebački poduzetnik manekenku je odveo na romantično putovanje u Pariz.

Pripreme za vjenčanje Maline Grahek

Na vijest o trudnoći, Malinu je odmah zaprosio Šelendić, koji je sve donedavno bio na glasu kao veliki zavodnik na čiji šarm su “pale” manekenke Josipa Kusić i Ivana Paris. Nakon vjenčanja kod matičara, skromna svadbena proslava za samo tridesetak uzvanika, roditelje i najbližu rodbinu, upriličena je prije deset dana u zagrebačkom restoranu Baltazar.

Malina Grahek udala se za Josipa Šelendića

Iako je Malina prije udaje imala uspješnu manekensku karijeru, novopečena gospođa Šelendić nedavno je izjavila kako joj je obitelj ipak najvažnija te je njen povratak na modnu pistu vrlo upitan.

– Rado bih bila doma i čuvala djecu dok moj suprug radi, nemam ništa protiv toga – izjavila je Malina.

Gospođa Šelendić pokazala vjenčani prsten

Da joj život udane žene i buduće majke u potpunosti odgovara, dokazuje i to što je izlaske po klubovima do kasno u noć, najljepša Hrvatica po izboru tjednika Globus, zamijenila jutarnjim šetnjama zagrebačkim centrom grada u društvu prijateljica.

Barbara Ivezić

Linker
16. travanj 2024 08:28