ZVIJEZDE PJEVAJU

Mare i Đani otpjevali svoje

Mare Milin i Đani Stipaničev ispali su iz daljnjeg natjecanja u showu Zvijezde pjevaju. Njihova izvedba ‘Bitange i princeze’ Bijelog dugmeta dobila je solidne ocjene žirija, međutim nedovoljno glasova gledatelja.

– Iskreno, nagomilalo mi se posla, vrijeme je da ponovno počnem raditi – komentirala je fotografkinja Mare Milin ispadanje, uz opasku kako joj je donekle i laknulo jer neće morati učiti dvije pjesme za sljedeću emisiju.

Đaniju Stipaničevu je ispadanje pak donijelo godišnji odmor – budući da više nema obaveza prema showu planira otputovati na ‘proljetno skijanje’ i posvetiti se obitelji, a potom i promociji novog albuma ‘To je moje sve’.

Ines Bojanić i Giuliano provukli su se u daljnje natjecanje zahvaljujući simpatijama gledatelja jer su od žirija dobili uvjerljivo najlošije ocjene za izvedbu pjesme ‘Oh Susana’.

Boris Mirković i Ivana Husar Mlinac oduševili su izvedbom pjesme ‘Good Golly Miss Molly’ sve članove žirija, ali, iako su se složili da su Boris i Ivana zvučali ‘apsolutno savršeno’, desetku nisu dobili.

Linker
14. svibanj 2024 18:11